Diensten

SEPTICURE, de ontstopper die ervoor zorgt

onze verschillende diensten

Septicure is uw ideale en gespecialiseerde partner voor het reinigen, inspecteren of het onderhouden van je rioleringen.
Onze ervaren en dag- en nachtploegen staan 7/7, 24/24 ter uw beschikking om u zo spoedig mogelijk te verlossen van uw ongemak.

Septicure bezit en groot arsenaal aan technologisch materiaal en aan professioneel vakkundig werklui om zo snel- maar vooral zo grondig mogelijk uw afvoeren en riolen te reinigen, ontstoppen of te ontkalken. Wij ontstoppen uw leidingen mechanisch en met hoge druk-technieken die Milieuvriendelijk en ook aangepast zijn om geen schade te veroorzaken.
Bij herhaaldelijke problemen of bij een onduidelijke oorzaak van een verstopte/lekkende afvoer kan Septicure ook een camera-inspectie uitvoeren om de oorzaak van de lek/verstopping zeer nauwkeurig vast te stellen en op te nemen zonder dat hier breekwerken aan te pas komen. Zodra de oorzaak ondervonden is, krijgt u een usb-stick mee met de video-opname van de inspectie, wat ook van pas kan komen moest u de verzekering laten inspringen.
Onaangename geurtjes binnen uw woning is nooit plezant, vaak is de oorzaak een gebroken of een gebarste leiding. Moest u hier last van hebben, dan komt Septicure het probleem onderzoeken om de geurhinder op te lossen.

WIJ BEANTWOORDEN AL UW VRAGEN!