ONDERHOUDControleer, onderhoud of ontkalk

Merkt u op dat WC nier meer goed spoelt, de kraan sluit niet volledig, er hangt een rioolgeur in uw woning of om het even welk andere probleem ? Dan wordt het hoogtijd om onze diensten op te roepen om uw sanitair te controleren, onderhouden en ontkalken.

SEPTICURE helpt u ook met een controle, herinstallatie of ontkalking van uw loodinstallatie. Ter plaatse kunnen andere mankementen opgemerkt worden, waarvoor m’n onmiddellijk een oplossing kunnen aanbieder. Het is steeds beter om defect te herstellen in een vroeg stadium als de schade nog niet groot is. Renovatie en vervanging van uw sanitaire uitrusting is steeds mogelijk, maar door regelmatig te onderhouden kunt u de leeftijd van uw sanitaire uitrusting verlengen en onaangename verrassingen vermijden (lekkage,..)

Ontkalking, reiniging van afvoerleiding, controle van sifons en aansluitingen,… noem maar op, ons ervaren team kan u met alles helpen.

Om een probleem te vinden wat uw leidingen betreft (lekkage, slechte geur,…), stellen wij u een efficiënte manier van plaatsbepaling via camera inspectie van uw leidingen. De camera inspectie kan makkelijk uw leidingen onderzoeken. Deze biedt een kwalitatief onderzoek van de zone en kan precies weergeven wat de reële problemen zijn en hun oorzaak. Het resultaat kan opgenomen worden waarvan u een kopij krijgt op USB-stick.DE " PIPE BURSTIN"

Om op een nette en professionele manier uw leidingen te vervangen, gebruiken we een technisch systeem, de “PIPE BURSTING” waarbij vernietiging in de grond niet meer nuttig is. Deze techniek wordt gebruikt bij leidingvervangingen vanuit: :

  • De tuin naar de kelder en andersom;
  • De kelder naar de straat;
  • De kelder naar de stadsriool;
  • Andere plaatsen in de woning indien m’n geen grote werken wenst te doen door vernietiging.

We hebben ons bewust gespecialiseerd in energiebesparende installaties en formuleren liefst oplossingen die milieuvriendelijk blijven.

Wat kunt u van ons verwachten ?

Snelheid

Efficiëntie

SEPTICURE garandeert afhankelijk van uw behoefte, een professionele ontstoppingsservice, -onderhoud en een check-up van uw leidingen vanaf de eerste interventie. Dankzij ons materiaal en onze bekwaamheden kunnen ontstoppingen en camera-inspectie van riolering alsook de geurhinder in huis opsporen, uitgevoerd worden en worden de wachttijden hierdoor gehalveerd.

Kwaliteit

Dankzij hun bekwaamheden en ervaring, garanderen onze loodgieters en professionele ontstoppers een hoge kwaliteit door oplossingen te vinden voor elk persoonlijk leidingsprobleem of eendert welke uitdaging.

De verwachtingen van de klant

Klantgerichtheid, kwaliteit zijn diensten die hoog in het vaandel staan bij SEPTICURE. U mag integriteit verwachten bij het zaken doen en professionaliteit bij de uitvoering. Wat ook het probleem is, onze ervaren loodgieters zullen u adviseren en zullen altijd u belangen behartigen..

Ambitie

Verantwoordelijkheid en ondernemingsschap uit zich naar de klant in een flexibele structuur. Dankzij deze eigenschappen kunnen wij een aantrekkelijk en concurrerend bedrijf zijn.

Hoe bereiken we dit ?

Enorme flexibiliteit, 100 % inzet, opleidingen in onze activiteiten, continuïteit en opvolging. Dit houdt ook in dat wij persoonlijk aandacht hebben naar onze opdrachtgevers (op het even welke klant) toe, waardoor maatwerk en een continu kwaliteit ontstaat.

Professionaliteit :

Door onze ervaring en door de opvolging van vernieuwingen in onze branche, kunnen wij onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Hierdoor kunnen wij ons tijdens onze gesprekken als betrouwbare vakmensen voorstellen.

ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR

SEPTICURE werkt samen in team zodanig op ieder moment van dag of nacht een loodgieter vrij kan zijn voor een interventie. Deze specialisten komen heel snel aan en zorgen ervoor dat na hun vertrek alle sanitaire problemen opgelost zijn en de reparatie helemaal af is.Bovendien kunnen ze allerlei problemen oplossen : verstopte pijpleidingen tot lekkende WC, maakt niet uit of het probleem klein- of grootschalig is. Bij SEPTICURE is polyvalentie aan de orde van de dag. Ons team werkt met heel diverse problemen wat hen uiteindelijk heel bekwaam in hun beroep maakt.

We zetten alles op maat voor de tevredenheid van onze klanten, verdeeld onder 19 gemeentes in Brussel. In geval van probleem of panne, contacteer ons en we doen al het nodige om de klus zo spoedig mogelijk op te knappen. Ons professioneel team is op elk ogenblik beschikbaar en klaar om u te dienen.