ONTSTOPPINGUW DEBLOKKER IN BRUSSEL

S

EPTICURE is een gespecialiseerd bedrijf voor ontstoppingen, actief sinds meerdere jaren in Brussel en gereputeerd dankzij haar kwalitatieve prestaties. Ze heeft een uitgebreide kennis van heel diverse sanitaire voorzieningen van wastafel, WC tot waterafvoer en riolering. SEPTICURE heeft alle benodigde materialen en moderne uitrusting voor alle huishoudelijke ontstoppingen: :

 • Verstopt toilet;
 • Verstopte wasbak of badkamer lavabo;
 • Verstopte badkuip of douche afvoer;
 • Verstopte afvoer van vaatwasser, wasmachine;
 • Verstopping huis, appartement of industriële verstoppingen;
 • Verstopte afvoerpijp;
Ze stelt u graag een gespecialiseerd team voor bestaande uit diverse bekwaamheden van het ontstoppen van leidingen en rioleringen in alle deelgemeentes van Brussel. In noodsituatie staan ze zeer spoedig ter uw beschikking.

In moeilijke gevallen, bij diepzittende verstoppingen, bij verstopping van afvoerleiding wordt camera-inspectie van waterleiding en rioolleiding uitgevoerd. Een infrarood camera-inspectie of soms video-inspectie helpt de loodgieters om buizen van binnen te bekijken om de exacte plaats, reden en grootte van de verstopping te bepalen. Zonder deze informatie is het moeilijk en zelfs gevaarlijk om aan ontstopping te beginnen. Onze dienst biedt de beste experts die een nauwkeurig onderzoek doen van uw buizen.

Eens dat de plaats en reden van verstopping gekend zijn , kan de loodgieter aan de slag om de leidingen te verhelpen. De beste, meest doeltreffende rioolreinigingsmethode in dit geval is hoge waterdruk reiniging.

Rioolreiniging met hoog waterdruk is in bepaalde situaties de enige manier om ontstopping te verhelpen, vooral als obstructie ergens diep in de leiding zit. Vaak worden zij geroepen bij de klanten met op het eerste zicht ordinaire verstopping in lavabo of badkuip sifon. Indien na de expertise blijkt dat de verstopping zicht in de afvoerleiding bevindt, wat bijna onmogelijk is om op voorhand in te schatten. Dankzij deze methode kan m’n onmiddellijk bepalen welke soort ontstopping kan gebeuren; standaardpomp, rioolrat of hoogwaterdruk ontstopping.

Hierbij doen we ons best om de klanten zo best mogelijk te informeren over de verschillende manieren in het ontstoppen. Maar hiervoor is natuurlijk de expertise, de meest betrouwbare manier van controle. De loodgieter zal sanitair, aansluitingen en leidingen controleren. Indien nodig camera-inspectie gebruiken en zo precies mogelijk de redenen en plaats van verstopping vinden.

Indien u het bewijs van uitgevoerde werken nodig hebt, kan de technicus een rapport opstellen en in geval van grote werken (vb.: industriële ontstopping, ontstopping met hoge druk) zal een offerte voorgelegd worden. Alle werken worden uitgevoerd door loodgieters gespecialiseerd in huishoudelijke en industriële ontstoppingen.

SEPTICURE heeft al enkele jaren in petto en maakt gebruik van de beste gereedschap, want ontstopping is haar dagdagelijks werk.

Vertrouw op SEPTICURE service, die altijd meer aandacht besteed aan haar klanten, om adequaat en nuttig te kunnen reageren op hun behoeften, terwijl we de kwaliteit van de dienstverlening behouden om aan hun verwachtingen te voldoen. We zijn 24/24 en 7/7, feestdagen inbegrepen, beschikbaar.


BELANG VAN HET ONTSTOPPEN

H et belang van ontspannen

Dankzij de rijke ervaring van het bedrijf SEPTICURE, stelt een team loodgieters en ontstoppingstechnici op maat voor ontstoppingsdiensten van uw WC, leidingen, afvoer, rioleringen, enz… Onze diensten stellen meerdere voordelen voor om uw woning zo comfort mogelijk te houden. Een verstopte WC, leiding of riolering kan nadelige effecten veroorzaken op uw woning. Dit belemmert de lozing van het afvalwater, die blijven stilstaan en langdurig de buizen beschadigen. Langdurig kan dit grotere werken veroorzaken. Om deze te vermijden, raden we u aan jaarlijks een onderhoud te laten verrichten.


SEPTICURE is leader in Brussel in het ontstoppen van waterleidingsystemen en kan alle soorten ontstoppingsproblemen oplossen in één klus. Ons team is getraind om al uw verwachtingen waar te maken. We verrichten :

 • Ontstoppen WC/ toilet of verschillende leidingen;
 • Ontstoppen waterafvoer;
 • Reiniging rioleringen;/li>
 • Check-up via camera detector van leidingen;
 • Dringende ontstopping (herstellingen) en talrijke diensten.
 • le débouchage urgent (dépannage) et bien d’autres services.
BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

We zetten alles op maat voor de tevredenheid van onze klanten, verdeeld onder 19 gemeentes in Brussel. In geval van probleem of panne, contacteer ons en we doen al het nodige om de klus zo spoedig mogelijk op te knappen. Ons professioneel team is op elk ogenblik beschikbaar en klaar om u te dienen.

L ntstoppingsdienst van hoge kwaliteit

Een ontstopping dient te gebeuren door een professionele loodgieter. SEPTICURE onderscheidt zich dankzij haar professionalisme en deskundigheid. Onze specialisten voeren een diagnostiek op voorhand uit om zo efficiënt een taak te kunnen verrichten. Deze taak dient om de belemmeringszone te vinden voor de interventie. We stellen concrete oplossingen voor met zekere ontstoppingstechnieken. U kan dan ook beschikken van een optimale schoonmaak van uw leidingen, afvoer en WC. Onze ontstoppers zijn getraind om alle soorten ontwateringen op zich te nemen om aan de behoefte van de klanten te voldoen.

DRAINAGE EN CURETTAGE

L egen

Het is essentiel om septische putten te legen. Indien nodig, grijpen we zowel in voor grote als voor kleine werken .We bieden ons diensten aan aan particulieren, aan horecabedrijven, aan scholen, aan bedrijven en aan fabrieken. Hierbij enkele diensten die SEPTICURE voorstelt :

 • Leegmaken van septische putten, citerne met afvalwater en het kuisen hiervan ;
 • Leegmaken van vetafval zowel voor privéklanten als bedrijven ;
 • Leegmaken van putten
 • Curretage van putten ;
 • Leegmaken van zwembaden ;

Nous recommandons de vidanger votre fosse sceptique au moins tous les 5 ans afin d’éviter toute la canalisation bouchée et une intervention plus onéreuse. Grâce à un entretien régulier vous évitez également les mauvaises odeurs et d’autres désagréments.

C urettage

SEPTICURE raadt aan om septische putten regelmatig te ledigen, minstens om de 5 jaar om te vermijden leidingen te verstoppen en dat het onderhoud of de herstelling duurzaam wordt. Dankzij een regelmatig onderhoud, vermijdt u hierbij ook slechte geuren en andere hinder.

Wat is curretage van pijpleidingen, wanneer moet m’n gebruik maken van deze dienst en wat zijn de voordelen hiervan ? De curretage is een algemene reiniging van zowel tussen de pijpleidingen en een woning en de septische put tot het behandelsysteem. Omwille van de complexiteit hiervan, moet het door professionnelen verricht worden

.

De curettage moet in verschillende gevallen gebeuren, hierbij enkele voorbeelden :

 • Toiletdoekjes;
 • Voorwerpen die in de leidingen worden gegooid ;
 • Kalkaanslag;
 • Breuk in leidingen;
 • Slechte installaties;

Deze verrichting moet regelmatig gebeuren om verschillende redenen :

 • Duurzaamheid van de leidingen;
 • Hygiëne, dankzij de curretage, vermijdt u slechte geuren;
 • Goede werking van uw leidingen;
O

ntstoppingsdienst van hoge kwaliteit

Een ontstopping dient te gebeuren door een professionele loodgieter. SEPTICURE onderscheidt zich dankzij haar professionalisme en deskundigheid. Onze specialisten voeren een diagnostiek op voorhand uit om zo efficiënt een taak te kunnen verrichten. Deze taak dient om de belemmeringszone te vinden voor de interventie. We stellen concrete oplossingen voor met zekere ontstoppingstechnieken. U kan dan ook beschikken van een optimale schoonmaak van uw leidingen, afvoer en WC. Onze ontstoppers zijn getraind om alle soorten ontwateringen op zich te nemen om aan de behoefte van de klanten te voldoen.