Dringend optreden Brussel

Interventie in het uur !

ZEER BETAALBARE PRIZEN

 

24/7 INSTALLATIE,
ONDERHOUD EN REPARTIE


SEPTICURE is uw trouwbare partner in Brussel wat betreft ontstoppingen, check-up en het onderhoud van uw rioleringen en leidingen.

Voor alle mogelijke interventies of ontstoppingen van uw pijpleidingen ( toilet, wasbak, rioleringen of andere leidingen), onze wachtdienst is 24/24 bereikbaar via telefoon: 0489/166.889.>

SEPTICURE biedt een volledig assortiment van talrijke loodgieterdiensten aan, zowel, installatie en herstellingen van sanitair als onderhoud van sanitair, lekdetectie, lekherstelling, ontstoppingen en camera inspectie van leidingen.

Ons grootste voordeel, is ons polyvalent team dat niet beperkt is tot één soort van dienst. Een uitgebreid dienstenpakket staat ons bedrijf toe om alle klanten met diverse aanvragen tevreden kunnen stellen.

SEPTICURE dient zowel particulieren, als openbare diensten, privébedrijven en zelfstandigen. Een jaarlijks contract om uw rioleringen en leidingen te onderhouden is mogelijk, zelfs aanbevolen in sommige gevallen;

We garanderen een snelle,kwalitatieve service, tegen een goedkope prijs. We vragen onze interventies onmiddellijk ter plaatse te betalen.

Hierbij enkele van onze aangeboden diensten :

  • Installatie van groot en klein sanitair
  • aanleg van waterleiding of afvoerleiding
  • herstelling lekdetectie aan buisleiding en sanitaire uitrusting
  • reparatie van lekkend of defect sanitair (WC, spoelbak, wastafel, bad of douchebak)
  • Ontkalking sanitair en leidingen

Natuurlijk zijn onze diensten niet beperkt tot deze lijst.

Ons loodgieterteam werkt met de beste, meest betrouwbare merken van sanitair, namelijk; Grohe, Franke en Villeroy Boch,…Onderhoud


Een professionele ontstoppingsdienst ontstopt niet met ontstoppingsproducten of soda korrels. Niet zelden verstenen deze ontstoppingsproducten in de afvoer. vernietigingswerken of sifons vernieuwen is dan vaak de boodschap. Helaas zijn deze producten dan nog de oorzaak van duurzame reparaties. Pas dus goed op voor je zo’n producten gebruikt en meld het tijdens de herstelling om deze op te lossen.

Specialisten, die wij u kunnen voorstellen zijn bekwaam en ervaren en kunnen snel en deskundig uw defect sanitair herstellen. Om een sanitaire panne te voorkomen en vermijden raden wij aan om sanitair tijdig te laten onderhouden. Onderhoud van sanitair en leidingen is de enigste manier om sanitair problemen,verstoppingen, lekkage te voorkomen. Zelfs al wordt uw sanitaire uitrusting heel goed en voorzichtig gebruikt, kan het op lange termijn verslijten, ontkalken en verouderen.

Merkt u op dat WC nier meer goed spoelt, de kraan sluit niet volledig, er hangt een rioolgeur in uw woning of om het even welk andere probleem ? Dan wordt het hoogtijd om onze diensten op te roepen om uw sanitair te controleren, onderhouden en ontkalken.

Om op een nette en professionele manier uw leidingen te vervangen, gebruiken we een technisch systeem, de “PIPE BURSTING” waarbij vernietiging in de grond niet meer nuttig is. Deze techniek wordt gebruikt bij leidingvervangingen vanuit :

  • de tuin naar de kelder en andersom;
  • de kelder naar de straat;
  • de kelder naar de stadsriool
  • andere plaatsen in de woning indien m’n geen grote werken wenst te doen door vernietiging.

We hebben ons bewust gespecialiseerd in energiebesparende installaties en formuleren liefst oplossingen die milieuvriendelijk blijven.

DRIE REGELS VORMEN ONZE STERKTEN


ONS COÖRDINATEN CONTACT
TELEFOON : 0489 166 889

COURRIEL : info@septicure.be


of ga naar onze contactpagina om ons een e-mail te sturen.
We beantwoorden al onze e-mails binnen 24 uur
Voor dringende verzoeken, aarzel niet om direct telefonisch contact met ons op te nemen voor een interventie binnen één uur.

Concreet, wat wordt er voorgesteld ?

Het is duidelijk dat onze diensten niet beperkt zijn tot deze voorbeelden. Onze professionals werken met de meest betrouwbare merken op het gebied van sanitair ; Grohe, Franke et Villeroy Boch, …