ONZE DIENSTEN


ONZE DIENSTEN BESCHIKBAAR WANNEER U HET NODIG HEEFT


SEPTICURE is de ideale partner voor zowel ontstoppingen in Brussel, als voor de check-up en onderhoud van uw rioleringen en leidingen. We staan in, in alle gemeentes van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en we verplaatsen ons ook in een straal van …. kilometer vanuit Brussel.

Een lekkende kraan, een geboorde pijp, een verstopte pijp. Geen probleem, bel ons en we reageren snel via onze wachtdient op het nummer 0489/166.889 en we staan zo snel mogelijk ter uw beschikking om de klus op te lossen.

ONTSTOPPINGEN IN BRUSSEL IN Brussel 24/24SEPTICURE beschikt over alle nuttige materialen en een professioneel team om op een grondige en snelle manier rioleringen en leidingen te ontstoppen, te reinigen of te ontkalken. We ontstoppen uw leidingen voor een attractieve prijs, hierbij maken we gebruik van technische en mechanische mogelijkheden zowel geschikt voor uw installatie als milieuvriendelijk. We grijpen onmiddellijk in voor noodsituaties in Brussel ( toilet, wasbakken, rioleringen en andere leidingen). Onze wachtdienst is bereikbaar 24/24.

Nous intervenons également pour tout débouchage urgent à Bruxelles (toilettes, éviers, égouts et autres canalisations). Notre service de garde est disponible 24h/24.

Het is erg lastig als ineens ‘s avonds of tijdens het weekend uw WC verstopt geraakt of uw doucheafvoer niet meer werkt en alles onder het water staat. Iedereen zou graag direct geholpen worden. Ons team is altijd beschikbaar om u te helpen. Uw noodoproep zal zeker opgenomen worden Het hoofddoel van SEPTICURE is u zo snel en op een efficiënte manier te helpen dankzij een sterke ploeg met ervaren ontstoppers..

CAMERA INSPECTIESEPTICURE kan het nodige doen om een camera inspectie te verrichten van uw leidingen om de oorzaak van een lek of verstopping zo precies mogelijk te bepalen en onnodige vernietigingswerken te vermijden. Eénmaal de oorzaak gevonden is, ontvangt u een USB-stick waarin de inspectie opgenomen wordt. Indien nodig kan u deze meedelen aan u verzekeringsmaatschappij om uw dossier te vervolledigen.


Une fois l’origine du problème détecté, vous recevrez une clé-USB comprenant l’enregistrement vidéo de l’inspection qui pourra, le cas échéant, être transmise à votre assureur pour compléter votre dossier.


EEN NOODGEVAL ?

Camera-inspectie is het belangrijkste hulpmiddel voor het opsporen van afwijkingen in afvoerleidingen of leidingen :

  • Sanitaire riolering verstopt
  • Een doorborende pijp
  • Afname van de waterevacuatie
  • water penetratie
  • Rioolafvoer
  • Het vermijden van een toekomstig probleem

Deze camera maakt het onderzoeken van alle afvoeren mogelijk . Het wordt gebruikt om de kwaliteit van leidingen goed te keuren , afbeeldingen te verzamelen van potentiële problemen en het pad van de buis te volgen. Deze tool is perfect voor rioolontstopping en andere loodgieterinterventies.

Eens de inspectie gedaan is, kan de beste interventie ondernomen worden. Als uw rioleringssysteem in slechte staat is, zullen ze de nodige tips kunnen geven wat betreft herstellingen of vervangingen.


DETECTIE VAN SLECHTE GUEREN


Indien u slechte geuren merkt in uw woning, een gebroken of gespleten leiding kan hiervoor de oorzaak zijn. SEPTICURE staat tot uw beschikking om deze klus op te lossen.

ONDERHOUD VAN DE LEIDINGEN

Behalve klassieke ontstopping kan SEPTICURE sanitair en afvoer controleren en onderhouden. Dit is een goede oplossing wanneer er nog geen sprake is van volledige verstopping, maar water spoelt traag in gootsteen of water blijft staan in douchebak of badkuip of ook bij het spoelen in lavabo of het water komt bovenop of omgekeerd bij het spoelen of zeer regelmatig is er rioolgeur in de badkamer.

Deze voorbeelden zijn allemaal tekens van beginnende verstopping, vervuiling of verkalking van riool. Kalkaanslag in de buizen, waterafvoer verstopt door vuil,… zijn allemaal redenen die met de tijd het rioolnet beschadigen. Helaas is het onvermijdelijk, aangezien dat kalkaanslag en vuil systematisch in de buizen worden geaccumuleerd. Maar hiervoor vindt m’n steeds een oplossing door de riolering en het sanitair regelmatig te controleren, onderhouden. Op deze manier vermijdt u veel problemen.

SEPTICURE raadt aan om uw rioolnet alsook sanitair ( lavabo afvoer, wc afvoer, vaatwasser en wasmachine afvoer) jaarlijks te laten reinigen en te ontkalken door een loodgieter. Tegenwoordig vindt m’n op de markt talrijke chemische ontstoppingsmiddelen en voor doe-het-zelf onderhoud van leidingen. Echter zijn de meeste ervan nutteloos en zelfs soms gevaarlijk voor uw gezondheid en voor de veiligheid van riolering. Er moet rekening worden gehouden met de materialen in de buizen, want niet elke ontstoppingsmiddel past bij alle buizen. De dosering van de producten moeten ook nauwkeurig gebruikt worden, wat enkel een specialist kan weten. Daarom is het altijd noodzakelijk om een deskundige in te schakelen, zelfs voor een routine onderhoud. Een langdurige werking van uw riolering kan enkel gegarandeerd worden indien ontkalking van leidingen, curettage van de buizen regelmatig gebeuren. Investeer een beetje tijd en geld hierin en wees gerust voor de diensten de we u kunnen bieden.

Un bon fonctionnement de vos canalisations peut être garanti grâce à un bon détartrage, curage de vos tuyauteries. Investissez un peu de votre temps et argent afin d’avoir tout le confort dans votre habitation.

Onze onderhoudsdiensten stellen meerdere voordelen voor wat betreft comfort en lifestyle in een woning. Een verstopte WC, leidingen of rioleringen kunnen grootschalige schade veroorzaken aan uw woning: slechte geuren, het stilstaan van waterafvoer, beschadiging van de buizen. Waardoor een complete vervanging hierdoor moet gebeuren. Om zulke hinder te vermijden is het noodzakelijk om jaarlijks een onderhoud te verrichten van uw leidingen door ons team.

PROFESSIONELE REINIGINGSDIENST


SEPTICUREH zal je buizen nooit openen met producten om frisdrank te openen of te bakken.
Deze producten verharden vaak in de leidingen. Dit resulteert helaas in de vervanging van de sifon of in het ergste geval in grote brekende banen.
Helaas zijn deze producten de reden voor langdurige reparaties. Wees zeer waakzaam met dit soort producten en specificeer vooral tijdens de interventie om het probleem op te lossen

DE PROFESSIONALS VOORGESTELD DOOR SEPTICURE


Ze zijn ervaren en kunnen snel beoordelen de schade voor de gezondheid nauwkeurig uit te voeren reparatie. Belgique Om storingen te voorkomen, raden wij u aan inhuren van specialisten in de tijd voor een interview.
onderhoud van sanitaire leidingen en is de enige manier om gezondheidsproblemen, lekken of stekkers te voorkomen.
Zelfs als u uw gezondheid apparatuur te gebruiken met de nodige voorzichtigheid, is het mogelijk dat de lange termijn is het degradeert en gevuld kalksteen met slijtage.

U ZIET STORINGEN ?SEPTICURE kan camera-inspectie uitvoeren van uw leidingen om de oorzaak van een lek of stekker nauwkeurig te bepalen en onnodige vernietiging te voorkomen.


Zodra de oorzaak van het probleem is gedetecteerd, ontvangt u een USB-sleutel inclusief de video-opname van de inspectie, die indien nodig kan worden verzonden naar uw verzekeraar om uw bestand te voltooien


EEN NOODGEVAL ?

 

DIT IS JOUW KAAK ?
NEEM CONTACT MET ONS OP

0489.166.889